Brandweer en politie halen jongens van dak van school, Boerhaavelaan Leiden

LEIDEN – Zaterdagavond 9 juni hebben de politie en de brandweer een aantal jongeren van een dak van een school aan de Boerhaavelaan gehaald. De jongens waren het dak opgeklommen en dat is niet toegestaan.

Agenten kwamen ter plaatse en konden de jongens niet zelf van het dak halen. De brandweer heeft de jongens vervolgens met behulp van een autoladder van dak gehaald. De agenten hebben de jongens naar huis gebracht voor een stevig gesprek met de ouders en mogelijk een bekeuring.

Foto’s : Ingezonden foto, Wouter Hoeben

20180609220360.jpg

 

 

20180609220363.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten