Traumaheli ingezet bij medische noodsituatie, Gerard Bleekerstraat Waddinxveen

WADDINXVEEN – Tegen middernacht werden de hulpdiensten in groten getale opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Waddinxveense Gerard Bleekerstraat.

Onder meer drie ambulances, OVD-G en de lifeliner kwamen ter plaatse. Het betrof een situatie met een klein kind, maar meer informatie is er op dit moment nog niet bekend. Het kindje is in ieder geval met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Ook een tweede ambulance is deze kant opgegaan. De arts ging mee in de ambulance en is vervolgens bij het ziekenhuis opgehaald door de helikopter.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten