Gewonde bij ongeval tussen auto en vrachtwagen N11 Zoeterwoude

ZOETERWOUDE – Woensdagmiddag 13 juni rond 14.49 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen op de N11 bij Zoeterwoude.

Door nog onbekende oorzaak is de vrachtwagen achter op de auto gereden waarbij de auto flinke schade heeft opgelopen. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de auto ter plekke behandeld aan de verwondingen.

De politie heeft geholpen met het invullen van het schadeformulier. De auto is afgesleept door een berger. Tentijde van het ongeval en de afhandeling was er één rijstrook minder beschikbaar voor het verkeer.

Foto’s : Wouter Hoeben

20180613154916.jpg

20180613154917.jpg

20180613154918.jpg

20180613154919.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten