Gewonde en verkeershinder door ongeval, Stationsstraat Waddinxveen

WADDINXVEEN – Rond 5 uur ‘s middags heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Stationsstraat / Kanaalstraat in Waddinxveen. Het betrof een aanrijding tussen een auto en een fietser.

Volgens een getuige reed de fietser door rood, maar dit kon niet bevestigd worden door de politie. De fietser bleef na het ongeval gewond op straat liggen, wat midden op de kruising was. Mede hierdoor ontstond hinder voor het verkeer. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer na het ter plaatse komen de ambulance ingereden, zodat de kruising weer vrijgegeven kon worden. Na nog even behandeld te zijn, is de fietser naar het ziekenhuis vervoerd. De fiets is door de echtgenoot opgehaald. Nadat de kruising was vrijgegeven, werd de hinder snel minder, op de gewone hinder van de drukke spits na.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten