Ondergrondse container in brand op de Bart van der Leckstraat in Rotterdam

ROTTERDAM – Vrijdagavond 29 juni werd de brandweer uit Nieuwerkerk aan den IJssel gealarmeerd voor een containerbrand op de Bart van der Leckstraat.

Ter plaatse bleek een ondergrondse container in de brand te staan. De brandweer heeft de container gevuld met water waarna de brand al snel uit was. Na een laatste controle kon de brandweer weer retour.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

20180629202850.jpg

20180629202851.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten