ROTTERDAM – Vrijdagavond 29 juni werd de brandweer uit Nieuwerkerk aan den IJssel gealarmeerd voor een containerbrand op de Bart van der Leckstraat.

Ter plaatse bleek een ondergrondse container in de brand te staan. De brandweer heeft de container gevuld met water waarna de brand al snel uit was. Na een laatste controle kon de brandweer weer retour.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

20180629202850.jpg

20180629202851.jpg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten