Traumaheli ingezet na ongeval met twee gewonden door tegel op de Goudse Ridder van Catsweg

GOUDA – Op zaterdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Ridder van Catsweg in Gouda. In eerste instantie werden de hulpdiensten naar de kruising met de Bloemendaalseweg gestuurd, maar uiteindelijk bleek het nabij de Burg. Van Reenensingel te zijn. Een scooter en een fietser waren ten val gekomen.

Er waren twee gewonden bij het ongeval. Eén van hen was dusdanig ernstig gewond geraakt, dat deze met spoed naar het ziekenhuis moest. Onder begeleiding van een motoragent werd er eerst gestopt op de Goudse Poort; hier was de traumahelikopter geland. Nadat de trauma-arts was ingestapt, kon de ambulance verder naar een ziekenhuis in Rotterdam. Tijdens deze zogeheten rendez-vous werd de Goudse Poort vanuit Gouda richting de N451 stilgezet. Het andere slachtoffer is naar het Groene Hart Ziekenhuis gebracht.

Het is onbekend of de scooter en de fietser elkaar geraakt hebben, aangezien de vermoedelijke oorzaak een loszittende tegel in het fietspad is. De VOA heeft onderzoek gedaan op de plek des onheils. De Ridder van Catsweg was dicht vanaf de Van Reenensingel richting de Büchnerweg.

Foto’s: Duncan Kraaijer & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten