Brandweer blust boom in de Meije in Bodegraven

Op 8 juli rond half 1 werd de brandweer van Zwammerdam gealarmeerd. Voor een buitenbrand in de Meije in Bodegraven.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek er een boom te branden. De Brandweer heeft de brand weten te blussen. Hierna kon de brandweer inpakken en terug richting de kazerne.

De politie gaat uit van brandstichting.

Over de Auteur

Hoi, ik ben Rens den Oude. Ik ben geboren in 2001. En ik woon in Boskoop. Fotograferen is een van mijn hobby's. Ik fotografeer met de Nikon D3400 18-55mm en de Tamron 70-300mm. En ik fotografeer vooral in Boskoop en Waddinxveen. Wilt u nog meer over mij weten? Mail mij gerust.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten