Brommerrijder gewond na aanrijding met auto in Zevenhuizen

Op zondagmiddag 8 juli rond 13.05 werden meerdere hulpdiensten, waaronder een ambulance, politie en een traumahelikopter opgeroepen voor een ongeval met letsel. Aan de Noordelijk Dwarsweg in Zevenhuizen.

Hier heeft door nog onbekende oorzaak, een aanrijding plaats gevonden tussen een auto en een Brommer. De brommerrijder is hierbij gewond geraakt, en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De brommer is door de politie meegenomen naar het politiebureau.

Over de Auteur

Hoi, ik ben Rens den Oude. Ik ben geboren in 2001. En ik woon in Boskoop. Fotograferen is een van mijn hobby's. Ik fotografeer met de Nikon D3400 18-55mm en de Tamron 70-300mm. En ik fotografeer vooral in Boskoop en Waddinxveen. Wilt u nog meer over mij weten? Mail mij gerust.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten