Te water geraakte auto verdwenen voor aankomst hulpdiensten, Zuidelijke Dwarsweg Moordrecht

MOORDRECHT / NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Aan het einde van de dinsdagmiddag werden meerdere brandweer eenheden, politie en ambulance gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Derde Tochtweg in Moordrecht. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd gealarmeerd en kwam ter plaatse.

Het bleek even zoeken maar uiteindelijk werd de incidentlocatie ‘gevonden’ op de kruising Zuidelijke Dwarsweg met de 2e Tochtweg. Al snel werd duidelijk dat hier inderdaad een auto half te water had gelegen maar deze was nergens meer te bekennen.

Vanwege de vele weggetjes in de landelijke omgeving werd de traumaheli gevraagd om vanuit de lucht in de omgeving te zoeken, wellicht was het toeval en lag er in de buurt een ander voertuig te water. Het traumateam vloog laag over de omgeving maar trof niets aan.

Korte tijd later werd duidelijk dat de hulpdiensten toch echt op de goede locatie stonden. De auto bleek door een buurman met een bus uit het water te zijn gehaald. Er waren geen gewonden gevallen. Hierop konden alle hulpdiensten inpakken en retour.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten