Auto volledig uitgebrand, Han Hollanderweg Gouda

GOUDA – In de nacht van woensdag op donderdag kwam er bij de brandweer een melding binnen van een voertuigbrand op de Goudse Han Hollanderweg. De brandweerlieden van post Haastrecht gingen met spoed ter plaatse.

De betreffende auto stond bij aankomst volledig in lichterlaaie en was dan ook niet meer te redden. Ook de auto die ervoor stond geparkeerd, heeft schade opgelopen door de brand. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog niet bekend.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten