Grote demonstratie tegen hefbrug Zijde Boskoop

BOSKOOP – Zaterdagmiddag 21 juli hielden de inwoners van Boskoop een demonstratie tegen de vele brugopeningen, waarbij de Hefbrug aan het Zijde in Boskoop bezet werd.

Het probleem ligt vooral bij de lange wachttijden en de doorstroming van het dorp. De wachttijden lopen soms op tot ruim drie uur voor de kwekers, die meerdere malen over de brug moeten voor hun werk. Graag zien ze dat er een tunnel onder de Gouwe door komt, zodat de doorstroming beter wordt.

Tijdens het protest waren er veel mensen die de brug wilden blokkeren. Helaas waren er op dat moment geen boten. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de opening van de spoorbruggen bij Gouda en Alphen, waar de provincie hoogstwaarschijnlijk rekening mee gehouden bij de aanvraag van het evenement

Foto’s : Yorick Smid

20180721125928.jpg

20180721125929.jpg

20180721125930.jpg

20180721125931.jpg

20180721125932.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Yorick Smid, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2011 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Boskoop en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Mijn hobby naast fotograferen is bezig zijn met auto's. Het poetsen en aanpassingen aan mijn auto is een veel voorkomende bezigheid. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten