Traumaheli ingezet voor gevallen fietser, Gouderaksedijk Gouda

GOUDA – Op maandagochtend is een fietser ten val gekomen op de Goudse Gouderaksedijk. Aangezien de fietser een hoofdwond had en niet aanspreekbaar was, werd naast de ambulance ook het MMT opgeroepen, welke per heli werd ingevlogen.

De fietser is enige tijd behandeld, waardoor de dijk ook (tijdelijk) was afgesloten. Daarna is de man met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De heli landde pal naast het incident, onderaan de dijk. Hoe het kwam dat de man viel, is onbekend.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten