Bestuurder gewond na tegen een boom te zijn gereden, Alphenseweg Boskoop

BOSKOOP – Aan het einde van woensdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Alphenseweg (N207) tussen Boskoop en Alphen aan den Rijn. Hierbij is een auto frontaal op een boom geklapt.

Bij de hulpverleners was er het vermoeden dat bestuurder, door nog onbekende oorzaak, in de berm terecht is gekomen. Door het corrigeren zou het voertuig in een soort slip zijn geraakt en vervolgens frontaal op de boom is geklapt. De bestuurder is lange tijd in de ambulance gecontroleerd in de ambulance, nadat deze richting het ziekenhuis is gegaan.

De N207 was vanuit Boskoop richting Alphen dicht. Tijdens de berging van het voertuig werd de hele weg afgesloten. Na ongeveer een uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten