Automobilist rijdt zich vast op betonblok Turfmarktbrug Leiden

LEIDEN – Vrijdagavond 10 augustus rond 20.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Turfmarktbrug in Leiden.

Door onbekende oorzaak is een automobilist op een betonblok gereden en kwam daarop vast te staan. Een berger is gekomen om de auto van het betonblok af te halen en het voertuig af te slepen. Er zijn bij dit ongeval geen gewonden gevallen.

Foto’s : Wouter Hoeben

20180810215334.jpg

20180810215335.jpg

20180810215336.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten