Negeren van rood licht leidt tot ongeval op de N219 bij Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op zondagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N219. Twee voertuigen kwamen met elkaar in aanraking op de kruising met de toe-/afrit van de A12.

Eén van de bestuurders had een lichte hoofdwond opgelopen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere bestuurder is geruime tijd door het ambulancepersoneel nagekeken, maar ook hier was vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk.

Een getuige verklaarde dat één van de twee auto’s door rood is gereden, met het ongeval tot gevolg. De donkere auto draaide door de klap 180 graden. Berger Vreugdenhil heeft beide voertuigen meegenomen. Er was enigszins hinder voor het verkeer, doordat de kruising gedeeltelijk geblokkeerd was.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten