Ongeval tussen drie voertuigen op de A20 bij Moordrecht

MOORDRECHT – Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A20 bij Moordrecht in de richting van Gouda. Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen drie voertuigen.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en hebben zich ontfermd over de betrokken partijen. Doordat een van de drie voertuigen op de rijstrook tot stilstand was gekomen bleef er nog maar één rijstrook toegankelijk voor het overige verkeer wat zorgde voor filevorming. Twee bergers kwamen ter plaatse en hebben de drie voertuigen geborgen waarna de A20 weer snel vrijgegeven kon worden. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. Zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen.

Foto’s: Franklin Coenen 

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten