Ongeval tussen drie voertuigen op de A20 bij Moordrecht

MOORDRECHT – Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A20 bij Moordrecht in de richting van Gouda. Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen drie voertuigen.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en hebben zich ontfermd over de betrokken partijen. Doordat een van de drie voertuigen op de rijstrook tot stilstand was gekomen bleef er nog maar één rijstrook toegankelijk voor het overige verkeer wat zorgde voor filevorming. Twee bergers kwamen ter plaatse en hebben de drie voertuigen geborgen waarna de A20 weer snel vrijgegeven kon worden. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. Zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen.

Foto’s: Franklin Coenen 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten