Auto vliegt uit de bocht op de Goudse Poort in Gouda

GOUDA – Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Goudse Poort in Gouda. Ter plaatse bleek een auto uit de inmiddels bekende bocht te zijn gevlogen.

Het voertuig ramde een verkeersbord en kwam tegen de vangrail tot stilstand. Een persoon is door de ter plaatse gekomen ambulancedienst nagekeken, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De politie had een rijstrook afgezet. Het voertuig is door de politie van de weg gehaald waarna deze even later is opgehaald door een berger.

Foto’s: Franklin Coenen

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten