Brand in keuken aan de Dorpsstraat in Gouderak

GOUDERAK – De brandweer van post Gouderak werd woensdagmiddag gealarmeerd voor een keukenbrand aan de Dorpsstraat in die plaats. Ook werd direct een ambulance gealarmeerd.

Een pan in brand bleek de boosdoener, ook had hierdoor de afzuigkap vlam gevat. De brandweer, die snel ter plaatse was, had het vuur snel onder controle. De bewoonster werd door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft zorg gedragen voor het hondje tot dat de bewoonster weer uit de ambulance kwam.

Ten tijde van de afhandeling van het incident was er geen doorgang mogelijk voor overig verkeer, waardoor er aan beide kanten op de dijk een verkeersopstopping ontstond. Nadat de brandweer klaar was in de woning hebben zij het verkeer in goede banen geleid waarna zij retour kazerne konden.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten