Busje knalt achterop voor brug wachtende auto, Julianasluis Gouda

GOUDA – Deze ochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel nabij de Julianasluis in Gouda. Ter plaatse bleken twee voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen.

Volgens een ooggetuige zou de personenauto gewacht hebben voor de dichtgaande slagbomen. Het busje zou dit mogelijk over het hoofd hebben gezien waardoor deze achterop de personenauto botste. De bestuurster van de personenauto is gecontroleerd door de ter plaatse gekomen ambulancedienst, maar hoede niet vervoerd te worden. Beide voertuigen zijn geborgen door een berger waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Foto’s: Franklin Coenen

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten