Busje knalt achterop voor brug wachtende auto, Julianasluis Gouda

GOUDA – Deze ochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel nabij de Julianasluis in Gouda. Ter plaatse bleken twee voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen.

Volgens een ooggetuige zou de personenauto gewacht hebben voor de dichtgaande slagbomen. Het busje zou dit mogelijk over het hoofd hebben gezien waardoor deze achterop de personenauto botste. De bestuurster van de personenauto is gecontroleerd door de ter plaatse gekomen ambulancedienst, maar hoede niet vervoerd te worden. Beide voertuigen zijn geborgen door een berger waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Foto’s: Franklin Coenen

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten