Fietser overleden na te water te zijn geraakt, Nieuweweg Leiderdorp

LEIDERDORP – Zondagavond 9 september rond 19.09 uur is een fietser drijvend in het water aangetroffen aan de Nieuweweg in Leiderdorp.

Helaas mocht ondanks de inzet van vele hulpverleners de hulp voor het slachtoffer niet meer baten. Hoe de fietser in het water terecht is gekomen is niet bekend. De Verkeersongevallen Analyse komt hier onderzoek naar doen.

Foto’s : Wouter Hoeben

 

 

 

20180909195168.jpg

20180909195169.jpg

20180909195170.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten