Traumahelikopter inzet voor medische noodsituatie aan de Kadijk in Bergambacht

BERGAMBACHT – Vrijdagavond rond 18:30 werden politie, een ambulance en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd voor een incident aan de Kadijk in Bergambacht.

In een woning aldaar deed zich een medische noodsituatie voor waarbij de komst van het MMT was gewenst. Deze was snel op locatie en landde achter de woning op een privé terrein. De hulpverleners zijn langere tijd bezig geweest met het behandelen van het slachtoffer maar helaas mocht alle hulp niet meer baten, het slachtoffer is ter plekke overleden.

De traumaheli kon een half uur nadat deze geland was weer retour naar de basis in Rotterdam. De overige hulpverleners zijn later vertrokken. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld, is niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten