Motorrijder raakt gewond na ongeval op de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Deze avond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook het mobiel medisch team werd gealarmeerd.

Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden waarbij een motorrijder ernstig gewond is geraakt. De ter plaatse gekomen hulpdiensten ontfermden zich over het slachtoffer. Het mobiel medisch team kwam met de traumahelikopter ter plaatse, deze landde in een naastgelegen weiland. De motorrijder reed tussen de file door toen er een auto, welke de motorrijder waarschijnlijk over het hoofd heeft gezien, van rijstrook wisselde. De motorrijder ontweek deze auto maar kwam hierdoor wel in botsing met minstens twee andere voertuigen en de vangrail waarna hij ten val kwam. De motorrijder is na enige tijd onder begeleiding van de arts van het mobiel medisch team met spoed vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam.

De A20 is enige tijd afgesloten geweest in de richting van Gouda, het overige verkeer werd hierdoor omgeleid. Nadat de politie klaar was met haar onderzoek en de motor was geborgen door een ter plaatse gekomen berger is de A20 weer vrijgegeven.

Foto’s: Franklin Coenen

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten