Gewapende overval op Coop supermarkt op de Kranepoort in Gouderak

GOUDERAK – Deze avond heeft er omstreeks 19:00 uur een gewapende overval plaatsgevonden op de Coop supermarkt in Gouderak. De politie kwam met veel eenheden ter plaatse.

Twee gewapende mannen hebben bij de overval de inhoud van de kassa’s buitgemaakt waarna zij zijn gevlucht. De politie startte een klopjacht naar de verdachten. De politie reed met veel auto’s in en rond Gouderak rond en ook werd er met politiehonden gezocht. Ook de politiehelikopter heeft enige tijd boven Gouderak gevlogen om mee te zoeken vanuit de lucht. Zover bekend zijn de verdachten nog niet aangehouden, de politie doet onderzoek naar de overval.

Foto’s: Franklin Coenen

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten