GOUDA – Vrijdag hebben we afscheid genomen van onze collega Co Verkerk. Co heeft 27 jaar als Ambulanceverpleegkundige gewerkt. Nu mag hij genieten van zijn pensioen.

Tijdens zijn laatste dienst kreeg hij de melding dat er bij de brandweer van Gouda iets mis was gegaan tijdens een oefening. Er zouden twee slachtoffers bekneld zitten in een auto wrak. Ter plaatsen trof hij een wrak aan waar veel rook uit kwam. De slachtoffers bleken zijn vrouw en schoonzoon te zijn.

Co, geniet van je pensioen, je hebt het verdiend!

Foto’s: RAVHM

Bericht is wegens technische redenen later geplaatst

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten