Gewonde bij frontale aanrijding tussen tractor en auto op de Goudseweg in Stolwijk

STOLWIJK –  Donderdagavond 27 september rond 19:00 werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Goudseweg (parallel aan de N207) in Stolwijk.

In de volksmond genoemde ‘Beijersche bocht’, kort nabij de kruising met de Beijerscheweg, bleek een personenauto frontaal op een tegemoet komende tractor met wikkelaar te zijn gebotst. De tractor stopte nog voor zover mogelijk aan de zijkant van de weg maar de auto klapte er frontaal op. Mogelijk had de automobilist last van de laagstaande zon en het ongeval gebeurde kort na een onoverzichtelijke bocht.

De inzittende van de auto is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De tractorchauffeur kwam met de schrik vrij.

De auto liep flinke schade op en is door een berger afgevoerd, de tractor kon zelf verder rijden en liep nauwelijks schade op.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten