Flinke schoorsteenbrand aan de Rijnenburg in Leiderdorp

LEIDERDORP – Vrijdagavond 5 oktober rond 21.23 uur werden brandweer en politie met spoed gealarmeerd voor een gebouwbrand(schoorsteen) aan de Rijnenburg in Leiderdorp.

De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en heeft met behulp van de autoladder van de brandweer de schoorsteen geveegd. Nadat de schoorsteen geveegd was heeft de brandweer nacontrole gedaan in de woning waarna de brandweer retour kazerne kon.

Voor zover bekend zijn er bij de brand in de woning geen gewonden gevallen.

Foto’s : Wouter Hoeben

20181005214712.jpg

20181005214713.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten