“Boeven opgepakt” na goeie hulp van buurtbewoners

Op maandagavond 8 oktober hebben de gemeente Waddinxveen, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en de politie een Boef in de Wijk georganiseerd in de Zuidplas.

Burgemeester Nieuwenhuis opent de Boef in de Wijk Waddinxveen waarna de eerste boef moet worden gezocht. De eerste boef zou een inbraak hebben gepleegd aan de Aletta Jacobshoeve en draagt een donkere jas. De boef werd al snel aangehouden op de Anna de Waalhoeve. De volgende boef zou een auto-inbraak hebben gepleegd aan de Mira en droeg een grijs vest. Ook deze boef hadden de buurtbewoners snel te pakken. De derde boef heeft ingebroken bij een bedrijf en is via een tip aan “Burgernet” aangehouden tijdens zijn aanhouding probeerde de boef het op een lopen te zetten waarna hij later alsnog is aangehouden op de Marga Klompehoeve. Hierna was er nog een greep uit een kassa, waarna de verdachte er vandoor was gegaan richting de Dreef. En mogelijk was dat de boef hulp had bij de greep uit de kassa. Nadat deze boeven aangehouden waren, is iedereen terug gegaan naar de verzamelplaats voor de prijsuitreiking.

Op woensdagavond 10 oktober wordt er een “Boef in de wijk” gehouden in Nieuwerkerk aan den IJssel van 18.00 tot 20.00 vanuit het Groene Hart Park.

Over de Auteur

Hoi, ik ben Rens den Oude. Ik ben geboren in 2001. En ik woon in Boskoop. Fotograferen is een van mijn hobby's. Ik fotografeer met de Nikon D3400 18-55mm en de Tamron 70-300mm. En ik fotografeer vooral in Boskoop en Waddinxveen. Wilt u nog meer over mij weten? Mail mij gerust.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten