Gewonde bij woningbrand op de Parklaan in Boskoop

BOSKOOP – Rond kwart over vier ‘s nachts is er brand ontstaan in een woning aan de Parklaan in Boskoop. Op dat moment waren er meerdere personen aanwezig in het huis.

Met behulp van een buurman konden de kinderen in veiligheid gebracht worden. De brand, welke in de meterkast was, kon door de bewoner zelf al grotendeels geblust worden. Nadat de brandweer ter plaatse kwam, nam zij dit over. De ambulancedienst werd ook opgeroepen en heeft meerdere personen gecontroleerd op rookinhalatie. Uiteindelijk is één persoon naar het ziekenhuis gegaan.

Na de bluswerkzaamheden heeft de brandweer het huis nog geventileerd. Stichting Salvage heeft de schade van de brand, waarvan de oorzaak nog onbekend is, opgenomen.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Hoi, ik ben Rens den Oude. Ik ben geboren in 2001. En ik woon in Boskoop. Fotograferen is een van mijn hobby's. Ik fotografeer met de Nikon D3400 18-55mm en de Tamron 70-300mm. En ik fotografeer vooral in Boskoop en Waddinxveen. Wilt u nog meer over mij weten? Mail mij gerust.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten