Gewonde na flink ongeval op de Zuidelijke Rondweg in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op donderdagmiddag heeft er even na half 3 een ongeval plaatsgevonden op de kruising Zuidelijke Rondweg / Coenecoop. Twee voertuigen kwamen hard met elkaar in botsing.

Aanvankelijk werd één bestuurder nagekeken door de ambulancedienst, maar later had de andere bestuurder ook klachten waarvoor nog een ambulance ter plaatse kwam. Uiteindelijk werd één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. De weg werd tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Nadat de politie wat rommel had weggehaald, kon één rijstrook worden vrijgegeven. Een berger heeft beide voertuigen meegenomen. Waarschijnlijk is een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Duncan Kraaijer & Rob de Jong

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten