Middel duikalarm vanwege nachtelijke zwempartij in de IJssel bij Gouda

GOUDA – Even voor 5 uur ‘s nachts werden de hulpdiensten opgeroepen voor de melding van een persoon te water aan de Fluwelensingel in Gouda. Later werd er opgeschaald naar Middel duikalarm en werd er een zoektocht op touw gezet.

In eerste instantie werd er gezocht ter hoogte van de ambulancepost vanaf de Goejanverwelledijk. Omdat het zeker was dat er iemand te water was geraakt, werd de zoektocht verder uitgebreid. Uiteindelijk werd er een vrouw in de Hollandse IJssel aangetroffen, ter hoogte van de Waaier Sluis. Ze was verward en was gaan zwemmen. De brandweer heeft haar aan de kant weten te brengen. Hierna is ze per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met onderkoelingsverschijnselen.

Dit was al de tweede keer in een paar dagen tijd dat er iemand midden in de nacht was gaan zwemmen in deze omgeving.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten