HAASTRECHT – Vrijdagmiddag 12 oktober rond 16:45 vond een gewapende overval plaats op de Coop supermarkt welke zit gevestigd aan de Kleine Haven in Haastrecht, enkele tientallen meters bij de Provincialeweg (N228) vandaan. Politie team Krimpenerwaard en Gouda spoedde zich met vele eenheden naar de supermarkt.

Een jonge jongen, mogelijk minderjarig, drong de supermarkt binnen met bedekking voor zijn gezicht en bedreigde een kassière met een mes. Door adequaat optreden van klanten werd de overvaller vastgegrepen en naar de grond gewerkt. Hij is vastgehouden tot de komst van de politie en aan de agenten overgedragen. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

Foto’s: Marco van Bemmel

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten