Twee fietsers aangereden op de Europalaan in Nieuwerkerk a/d IJssel

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Rond 18.15 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Europalaan in Nieuwerkerk. Twee fietssters wilden de Europalaan oversteken, waarbij zij werden aangereden door een auto.

Waarschijnlijk hebben ze de auto over het hoofd gezien, waarna de automobilist hen niet meer kon ontwijken. Beide fietssters zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Eén van hen kwam er met lichte verwondingen vanaf en kon zelf haar weg weer vervolgen. Haar metgezel kwam er minder goed van af en moest vervoerd worden naar het ziekenhuis.

Door dit ongeval was er nogmaals verkeershinder op de Europalaan, dit na het eerdere kantelen van een aanhanger.

Foto’s: Sophie Prins

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten