Melding van gebouwbrand op de Knibbelweg in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op dinsdagavond was er een melding van een gebouwbrand op de Knibbelweg in Zevenhuizen. De melder van het incident had rook c.q. vuur gezien bij een woning.

Na een kleine zoektocht vond men het bewuste adres, maar van een daadwerkelijke brand was geen sprake. De bewoner van het pand had achter zijn huis afval verbrand en het grotendeels gedoofd met een emmer water. De brandweer hoefde om die reden niet in actie te komen. De politie heeft naar aanleiding van de melding een praatje gemaakt met de bewoner.

Foto’s: Duncan Kraaijer & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten