Gewonde bij grote brand in woning en schuur, Rijneveld Boskoop

BOSKOOP – Aan het einde van de woensdagmiddag is er brand uitgebroken in een schuur aan het Rijneveld in Boskoop. Vrijwel direct na de melding werd er opgeschaald naar middelbrand. Ook werd er gelijk een ambulance richting het adres gestuurd, de bewoner was namelijk gewond geraakt.

De brand werd uiteindelijk opgeschaald naar grote brand. De bewoner werd in die tussentijd overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis. Brandweerlieden hebben een hondje kunnen redden. De brand sloeg ook over naar de naastgelegen woning. Omwonenden verklaarden knallen te hebben gehoord; volgens een woordvoerder van de brandweer stonden er gasflessen in de schuur. De brandweer heeft vooral ingezet om het onaangetaste deel van de woning nat te houden en dit zo te beschermen. Enkele andere gebouwen op het terrein moeten wel als verloren worden beschouwd.

Vanwege de brand werd het Rijneveld afgesloten. De grote rookwolk was tot ver in de omtrek te zien. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s : Rens den Oude & Remco F. Gerritsen

20181024181612.jpg

20181024181613.jpg

20181024181614.jpg

20181024181615.jpg

20181024181616.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten