Gewonde en afgesloten Coenecoopbrug na ongeval, Waddinxveen

WADDINXVEEN – Aan het einde van de ochtend op dinsdag is er een ongeval gebeurd op de Coenecoopbrug. De vrachtwagen stond stil en een personenauto daarachter stopte ook, maar de bestuurder van een bakwagen die erachter reed zag dit te laat en klapte op de personenauto. Door de klap kwam de personenauto vervolgens onder de vrachtwagen tot stilstand.

De bestuurster van de personenauto is enige tijd in de ambulance gecontroleerd waarna zij ter controle is overgebracht naar het ziekenhuis. De Coenecoopbrug werd afgesloten voor alle bestuurders. Ook het scheepvaartverkeer lag heel even stil, maar kon snel vrij snel weer worden vrijgegeven. De vrachtwagen kon op eigen kracht verder de andere twee voertuigen zijn geborgen. Nadat de weg ook weer was schoongemaakt, kon deze weer worden vrijgegeven.
Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten