Schaap neemt een verfrissende duik, Zuidelijk Rondweg Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op woensdagmiddag kwam een schaap iets té dicht bij de waterkant. Het gevolg was een verfrissende duik in een sloot aan de Zuidelijk Rondweg in Waddinxveen.

Brandweerlieden van kazerne Gouda kwamen ter plaatse om het dier op het droge te helpen. Eerst werd er een touw om het dier heen gebonden, zodat hij naar de juiste kant van de sloot kon worden getrokken. De brandweermannen en een agent aan de overzijde konden het schaap vervolgens uit de sloot trekken, waarna het dier zich weer snel bij zijn soortgenoten kon aansluiten. Nadat de schoenen waren schoon gespoten, kon de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s: Duncan Kraaijer & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten