Lifeliner ingezet voor gevallen kind bij kinderdagverblijf, Jan Dorrekenskade Oost Waddinxveen

WADDINXVEEN – Even voor vijf uur op donderdagmiddag ging het mis bij een kinderdagverblijf aan de Jan Dorrekenskade-Oost in Waddinxveen. Een kind was hier gevallen, volgens een omstander van een commode. Naast een ambulance en politie werd ook het MMT met de lifeliner gealarmeerd.

Volgens diezelfde omstander zou het kindje niet aanspreekbaar zijn geweest, maar dit is niet bevestigd. Na enige tijd behandeld te zijn geweest, is het kind met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Toen het slachtoffertje de ambulance inging, was het gelukkig weer bij bewustzijn. De trauma-arts en twee politiemotoren hebben de ambulance begeleid naar het ziekenhuis. Hoe het voorval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten