Brand in afvalcontainer op aanhanger, Noordeinde Waddinxveen

WADDINXVEEN – Donderdagavond 1 november even na half 10 kreeg de melding van een voertuigbrand op het Noordeinde. Aldaar stond een afvalcontainer op een aanhanger in brand.

In eerste instantie is de vrachtwagen bij de container weggereden en kon de brandweer de eerste vlammen bedwingen. Later is de vrachtwagen teruggereden om de container te kunnen kantelen. Doordat al het afval nu op het terrein kwam te liggen, kon het snel worden afgeblust. De oorzaak van de brand is onbekend. Zover bekend zijn er geen gewonden.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten