Twee gewonden na ongeval bij toerit Roelofarendsveen van de A4

RIJPWETERING – Bij een ongeval tussen twee voertuigen de oprit van de A4 Re bij Roelofarendsveen zijn donderdagavond twee gewonden gevallen. De voertuigen kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing waarna beide bestuurders gewond raakte.

Beide slachtoffers zijn met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De politie (VOA) deed onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Gedurende het onderzoek was de oprit van de A4 Rechts bij Roelofarendsveen in de richting van Leiden afgesloten voor het verkeer.

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten