Gewonde na ongeval met spookrijder, Zuidelijke Dwarsweg Zevenhuizen

ZUIDPLAS – Zondagochtend even na half 8 heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Zuidelijke Dwarsweg. Volgens een getuige kwam een voertuig om de bocht en ging in eerste instantie aan de goede kant van verkeerslichten, maar wisselde bij de volgende verkeerslichten van weghelft en reed daar verder.

Het gevolg was een aanrijding met een tegenligger. De man zou hebben verklaard het zich niet te goed hebben herinnerd dat het had plaatsgevonden en dacht dat ie eerder ook al wat geraakt zou hebben. Uiteindelijk is hij door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen zijn door de berger meegenomen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten