Meerdere woningen met wateroverlast door lekkage, Zuidplaslaan Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zondagochtend stapten sommige mensen in een flat aan de Waddinxveens Zuidplaslaan uit bed om vervolgens gelijk natte voeten te hebben. Op de vierde verdieping was een lekkage ontstaan in de waterleiding en al het water liep naar beneden.

De brandweer heeft alle onderliggende woningen gecontroleerd en heeft het water en elektra afgesloten. Alle woningen onder lekkage hadden namelijk een laag water in de woning staan. Ook in de berging was dit het geval. Stichting Salvage is ingelicht om de schade op te nemen. Ook de verhuurder is op de hoogte gebracht.

Gelukkig waren er enkele bewoners die nog wel koffie konden zetten zodat de brandweer een lekker bakkie kon drinken in de kou.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten