Rookmelder waarschuwt bewoners bij keukenbrand met flinke rookontwikkeling, Rozenstraat Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Tegen middernacht is er brand uitgebroken in een woning aan de Rozenstraat in Zevenhuizen. De bewoners lagen op bed en werden wakker van twee rookmelders die afgingen. Toen de man des huizes op onderzoek ging, liep hij beneden al snel tegen een muur van rook aan en daarop hebben hij en zijn partner zichzelf en hun kind in veiligheid kunnen brengen en de brandweer gewaarschuwd.

De brandweer was snel ter plaatse en zette gelijk een binnenaanval in. De brand woedde in de keuken en was ontstaan in de vaatwasser. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Nadat de brand was geblust, is het pand nog helemaal geventileerd en gecontroleerd op (schadelijke) stoffen. Nadat bleek dat deze er niet waren, kon de inmiddels aangekomen medewerker van Stichting Salvage de woning inspecteren. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is onbekend.

Foto’s: Duncan Kraaijer & Rob de Jong
Video: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten