Voertuigbrand na ongeval met beschonken bestuurder op de N219 bij Zevenhuizen

ZUIDPLAS – Maandagmorgen 5 november rond 01:00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de N219 met de Zuidelijke Dwarsweg. Na de aanrijding vloog één van de auto in brand.

Bij aankomst van de brandweer bleek iedereen al uit de voertuigen te zijn. De brand was snel onder controle, maar beide voertuigen kunnen als total loss worden beschouwd.

Eén van de bestuurders is nagekeken door de ambulancedienst maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Daarop heeft de politie besloten hem mee te nemen naar het bureau; uit een blaastest bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Beide bestuurders verklaarden dat ze groen hadden op de kruising, maar dit zou volgens het systeem niet kunnen. De kruising was ten tijde van de afhandeling van het ongeval slechts deels beschikbaar.

Foto’s en video: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten