Fietsster gewond na aanrijding met wielrenner, Juliana van Stolberglaan Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Juliana van Stolberglaan in Waddinxveen. Een fietsster reed vanaf de Shell het hoogje af en wilde afslaan naar de Prins Bernhardstraat, maar op het moment van het afslaan werd zij ingehaald door een wielrenner en een ongeval was onvermijdelijk.

De wielrenner kwam in een perk terecht, maar de fietsster belandde hard op het asfalt. Meerdere mensen hebben zich om de vrouw bekommerd, later in samenwerking met de politie totdat de ambulance er was. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw een tijd lang onderzocht om haar vervolgens met in ieder geval een beenwond naar het Groene Hart Ziekenhuis te vervoeren. De wielrenner kon zijn eigen weg weer vervolgen. De politie verklaarde dat de vrouw geen hand uitgestoken zou hebben, zodat de wielrenner niet kon weten dat de fietsster naar links zou gaan.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten