Meerdere mensen onder invloed van alcohol tijdens alcoholcontrole Lammenschansweg Leiden

LEIDEN – Zaterdagavond 24 november heeft de politie een alcoholcontrole gehouden op de Lammenschansweg in Leiden.

In beide rijrichtingen was men met de controle bezig. Elke bestuurder werd aan een blaastest onderworpen. Meerdere mensen zouden onder invloed zijn volgens de eerste berichten. Of er ook al mensen het rijbewijs zijn kwijt geraakt is niet bekend gemaakt.

Foto’s : Wouter Hoeben

20181124220041.jpg

20181124220042.jpg

20181124220043.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten