Zoektocht naar herkomst van brandlucht op de Burgemeester Gaarlandtsingel in Gouda

GOUDA – Deze middag werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Burgemeester Gaarlandtsingel in Gouda. Bewoners van een portiekwoning merkten een sterke brandlucht op in de portiek en  schakelde de brandweer in.

De brandweer kwam ter plaatse en zocht in het pand naar de herkomst van de brandlucht. Na enige tijd werd er binnen niks aangetroffen wat de oorzaak kon zijn van de geroken brandlucht. Omdat niet alle bewoners van de portiekflat thuis waren werd er besloten om met behulp van de autoladder van buitenaf in de woningen te kijken. Een brandweerman kon vanaf de autoladder bij de woningen naar binnen kijken, maar ook hier werd niks aangetroffen. Hierop kon de brandweer inpakken en retour kazerne.

Foto’s: Franklin Coenen

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten