Zoektocht naar herkomst van brandlucht op de Burgemeester Gaarlandtsingel in Gouda

GOUDA – Deze middag werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Burgemeester Gaarlandtsingel in Gouda. Bewoners van een portiekwoning merkten een sterke brandlucht op in de portiek en  schakelde de brandweer in.

De brandweer kwam ter plaatse en zocht in het pand naar de herkomst van de brandlucht. Na enige tijd werd er binnen niks aangetroffen wat de oorzaak kon zijn van de geroken brandlucht. Omdat niet alle bewoners van de portiekflat thuis waren werd er besloten om met behulp van de autoladder van buitenaf in de woningen te kijken. Een brandweerman kon vanaf de autoladder bij de woningen naar binnen kijken, maar ook hier werd niks aangetroffen. Hierop kon de brandweer inpakken en retour kazerne.

Foto’s: Franklin Coenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten