Middelbrand in woning van flat, Vondellaan Waddinxveen

WADDINXVEEN – In de nacht van dinsdag op woensdag is er brand uitgebroken in een woning aan de Vondellaan in Waddinxveen. Aanvankelijk was er sprake van veel rookontwikkeling, mede daarom werd er opgeschaald naar middelbrand.

Er bleken prullenbakken in brand te (hebben ge)staan. De situatie was dan ook snel onder controle. Wel is een bewoner nagekeken door het ambulancepersoneel, maar voor zover bekend hoefde deze niet mee naar het ziekenhuis. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten