Flinke schade en hinder na aanrijding Goudse Poort Gouda

GOUDA – Woensdagavond 5 december rond 21.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Goudse Poort in Gouda.

Een automobilist is met de auto uit de bocht gevlogen en in de vangrail terecht gekomen. Door het natte wegdek verloor men de macht over het stuur en draaide 180 graden rond. Een inzittende van de auto is gecontroleerd door de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Er is tijdelijk één rijstrook afgesloten geweest.

Foto’s : Duncan Kraaijer

20181205215936.jpg

20181205215937.jpg

20181205215938.jpg

20181205215939.jpg

20181205215940.jpg

20181205215941.jpg

20181205215942.jpg

20181205215943.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Duncan Kraaijer. Ik fotografeer voornamelijk in regio Gouda en omstreken. Ik lever mijn beelden sinds 2018 aan 112HM.nl

Gerelateerde berichten

5 Reacties

 1. Hans

  Ik snap inmiddels niet meer waarom de gemeente Gouda dit weggedeelte niet aanpakt en veiliger maakt. Ja, er wordt vaak te hard gereden, maar zorg er dan voor dat dit niet kan of zet hier flitspalen en vernieuw het asfalt. Voor de schade van de gecrashte auto’s is de gemeente mijns inziens gedeeltelijk aansprakelijk.

 2. Haas

  Inderdaad,wordt naar hardrijders gewezen. Maar inmiddels blijkt dat het aan verkeerd asfalt ligt.

 3. Hans

  Wat een onzin dat het aan het asfalt ligt! Ik rij hier elke dag en ben bij 50 km/u nog nooit uit de bocht gevlogen, welk weer het ook was. Maar ik zie wel elke dag jakkeraars hier rijden die de volgende zijn om eruit te vliegen. Gewoon een flitspaal neerzetten of gaan laseren. Moet je kijken hoe snel ze zich opeens wel aan de snelheid kunnen houden. En dat de gemeente aansprakelijk is voor de schade aan de auto’s?? Wat een complete onzin zeg!!

 4. Hans (van 6 december)

  De reaktie van Hans op 7 december is een andere Hans dan die van 6 december… Wel typisch andere Hans, dat het bij droog weer niet voorkomt, alleen bij nat wegdek. Nogmaals: ja, er wordt veel te hard gereden, maar het asfalt speelt daar ook een rol. Onzin of niet. En dan is de wegbeheerder mede aansprakelijk.

 5. Hans 2

  Iedereen heeft bij het halen van zijn rijbewijs geleerd dat je je rijstijl moet aanpassen aan het weer. Is het wegdek nat? Pas je snelheid aan en ga niet als een idioot door de bocht heen jakkeren. Misschien ligt het wel aan de kwaliteit van de banden. Zoals ik zei, ik rij er elke dag. Ook als het regent zoals vandaag. En als het asfalt dan zo slecht is als je zegt… waarom zijn er dan vandaag geen honderden auto’s uit de bocht gevlogen? En ook als het droog is vliegen ze eruit. Ik zou als ik verzekeraar was geen cent uitkeren aan iemand die zo onverantwoord rijdt.

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten