Brand in meterkast van woning, Rozemarijntuin Leiderdorp

LEIDERDORP – In de meterkast van een woning aan de Rozemarijntuin in Leiderdorp heeft zaterdagavond 15 december een brand gewoed.

Brandweer Leiderdorp kwam met spoed ter plaatse en heeft de brand met CO2 blussers geblust. De schade door de brand is beperkt gebleven tot de meterkast. Kortsluiting is mogelijk de oorzaak van de brand geweest. Netbeheerder Liander is ter plaatse gekomen voor het veiligstellen van het gas en de elektriciteitsvoorziening.

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten