Zoektocht naar inzittende(n) na aantreffen auto te water Oud Bodegraafseweg Bodegraven

BODEGRAVEN – In de nacht van zaterdag 22- op zondag 23 december rond 02:30u werden politie, ambulance en vele brandweervoertuigen met spoed gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Oud Bodegraafseweg in Bodegraven.

Langs de smalle weg bleek een auto te water te zijn geraakt. Van een inzittende(n) was geen enkel spoor. Duikers hebben de auto en in het water rond de auto gezocht naar een eventuele slachtoffers maar deze werd niet aangetroffen. Uiteindelijk werd de zoektocht gestaakt waarna alle brandweervoertuigen en de ambulance retour konden.

De politie bleef in afwachting van een berger welke de auto uit het water heeft getakeld en afgevoerd. Ook zal de politie verder uitzoeken wie er in de auto heeft gereden en waarom deze in het water is belandt.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten